Coaching & supervisie

Ga jij ( binnenkort ) starten met TotalBalance Basis opleiding in 2022? Ik begeleid je graag in coaching & supervisie! Vindt je het moeilijk om de keuze te maken en twijfel je nog? Dan wil ik je bemoedigen om het écht te gaan doen. Het is zo’n mooie waardevolle opleiding die het Goud weer terug vindt in jou. Ga ervoor, stap uit je denken, voel maar en ga doen wat je graag wilt.

Jouw leven doet ertoe

Wil je graag meer informatie?

Een onderdeel van de TotalBalance Basis Coach opleiding is coaching door een gecertificeerd TotalBalance coach en supervisie ten aanzien van jouw ‘oefencliënten’. Er wordt verwacht dat je 6 uur investeert in jouw persoonlijke coaching en 2 uur in supervisie.

Tijdens jouw sessies met ‘oefenclienten’ of in de studiegroepen (intervisie ) loop je tegen uitdagingen aan waarbij je hulp van een ervaren coach nodig hebt. Het heeft mij zoveel gebracht en dat gun ik jou ook! 

 

Als erkend TotalBalance Coach help ik je graag verder.