Recensies

Thera is een ontzettend, inspirerende vrouw! Je merkt dat zij veel heeft meegemaakt in het leven. Voor mij is het erg inspirerend om te zien hoe dicht ze bij God leeft. Het voelt altijd erg fijn om gecoacht te worden door haar. Ze straalt veel liefde uit. Zelfs als jij je niet zo happy voelt, kan zij erg bemoedigend zijn. Door de Total Balance methode te volgen, heb ik een paar moedige stappen durven zetten in mijn leven. Doordat de juiste vragen werden gesteld, ben ik me bewust geworden dat ik een aantal dingen moest veranderen. Ik leef daardoor veel meer vanuit mijn passie/ kracht en weet ik waar ik naar toe wil.

Suzanne

Ben met Thera in contact gekomen door middel van mond op mond reclame.

Liep in die periode aan tegen het feit dat ik snel meeging in meningen en gedachten van mensen met wie ik in aanraking kwam en mezelf daardoor uit het oog verloor.

Wat Total Balance mij heeft gebracht, is inzicht in mezelf met name mijn persoonlijke disc profiel heeft mij veel duidelijk  gemaakt.

Belangrijk voor mij was dat geloven in God heel praktisch door de cursus heen meeloopt.

Sytske

Fijne gesprekken in een gastvrije, huiselijke sfeer.
Je voelt je direct thuis. Je kunt er jezelf zijn en duidelijk zeggen waar je mee zit.

Thera heeft een luisterend oor, is rustig en komt met duidelijke adviezen.
Ook als de sessie niet volgens plan verloopt, past ze zich aan jouw hulpvraag aan.

Zeker aan te raden om een info gesprek aan te gaan.

Marianne

Help, ik kan het niet meer aan! Dát waren mijn eerste woorden aan de telefoon.

Aan de andere kant van de lijn klonk een super vriendelijke stem waar ik rustig van werd en een hele grote opluchting voelde.

Dat was de eerste grote stap die ik had gezet. Vanaf dat moment heeft Thera mij zo goed begeleid. Ik was mezelf echt even verloren maar door de steun van Thera ben ik weer volledig mezelf en voel me erg gelukkig.

Esli

Vind het Goud in jezelf! Staat er op de website van Thera. Haar verhaal, wie ze is en waar ze voor staat sprak mij meteen aan.

Wat een lieve warme persoonlijkheid. Thera observeert goed, heeft een luisterend oor maar bovenal een luisterend HART!, is begripvol en betrouwbaar. Ik voelde mij veilig bij haar. Thera heeft geholpen in een voor mij drukke periode waarin ik last had van angst, controle verliezen, perfectionisme en mezelf niet liefhebben. Ze stelde vragen die mij hielpen dieper na te denken en anders te leren kijken. Bewustwording.  Ze gebruikte voorbeelden en gaf handvatten mee. Ons geloof in God was door alle gesprekken heen verweven. Echt bijzonder.

Elk gesprek sloot ze af met een korte overdenking en gebed. Ik voel mij gezegend met haar hulp en het resultaat!

Dankjewel Thera

Marinka