Mijn verhaal

TotalBalance coach

Vind het Goud in jezelf

Mijn verhaal

Sportieve vrouw en moeder van drie prachtige volwassen kinderen. Liefhebber van sporten, wandelen in de natuur, een goed boek en samen zijn met familie en vrienden.

Er zijn van die momenten dat je stilgezet wordt in je leven. In 2018 is mijn lieve, trotse man door zelfdoding om het leven gekomen. Een mokerslag in ons mooie gezin waar zoveel liefde was en tóch gebeurt het. Je wordt zo intens geraakt, je bent gebroken en het verandert je diep van binnen.

Gods liefde

Dit moment heb ik aangegrepen om na te denken wat écht belangrijk is in het leven. Ik heb gemerkt dat als je stilgezet wordt, je dingen gaat ontdekken over jezelf die je nooit hebt geweten. Mijn hart gaf ook aan na dit gebeuren; hier moet ik iets mee! Ik geloof in een  God die onvoorwaardelijk van mij houdt  en dat ik Zijn geliefde dochter ben.

Vanuit Gods liefde en de liefde voor mijn man heb ik na 10 maanden mijn verhaal verteld in het programma “ik mis je” van de EO. Met Gods wijsheid en mijn levenservaring wil ik je laten ontdekken hoe je door je eigen bewustwordingsproces sterker wordt in jou identiteit.

 

Lees mijn hele verhaal

Total Balance

De opleiding Bijbels Coachen van TotalBalance ontwikkeld door Carianne Ros heeft me zoveel gebracht. Een prachtig uitgebalanceerd programma  om het beste uit jezelf te halen, je koers te bepalen en tot je bestemming te komen. Door deze Methodiek en nu als gecertificeerd TotalBalance coach ben ik gestart met mijn eigen coaching praktijk ‘Jouw leven doet er toe!’

Je kan veranderen als jij het wilt en dat begint door te praten, te delen wat jou bezig houdt. Jezelf leren begrijpen en daardoor jezelf beter leert kennen. Weten wat gedachten met je doen. Je eigen proces aan te gaan waardoor er ruimte komt en heling. Als jij wil investeren in jezelf en het beste uit jezelf wil halen, heb je daar je hele leven profijt van. Stap uit je denken, voel maar en ga doen wat  je gelukkig maakt.

De keuze is aan jou!

Missie

Ook ik kies ervoor om op te staan, in de toekomst te blijven leren, te groeien en te ontwikkelen, jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden naar een lichter en leefbaar leven. Mijn missie is om jou te helpen als je vastloopt in jezelf en niet weet hoe je hieruit kan komen. In jouw proces mee te lopen, inzichten te geven en jou te laten voelen dat je er gewoon mag zijn.

Door niet op te geven maar vol te houden omdat je het waard bent om dit leven te leven zoals jij het wilt.  Sterker te laten worden en daardoor jou échte versie durft neer te zetten. Jij moet het doen maar niet alleen!

Hoe belangrijk het is om aan het eind van jouw leven te zeggen:

“het was niet makkelijk maar ik heb het leven geleefd vanuit mijn hart”

Dat gun ik jou!

Liefs Thera

 

 

Thera van Es

Waar ik voor sta

K

Kracht

Kracht vinden om de eerste stap te zetten om hulp te zoeken. Hoe is jouw fundament? Leren hoe het kleine kind in jou onbewust nog zo verbonden is met jouw volwassen ik.

 

E

Eigenwaarde

Hoe goed ken jij jezelf en hoe mooi is het als jij gaat leren hoe je als mens in
lichaam, ziel en geest verbonden bent. Alleen vanuit een gezonde
eigenwaarde kun je groeien.

U

Uniek

God heeft jou uniek gemaakt met gaven en talenten. Kom uit je comfortzone en stap uit in wie jij wilt en durft te zijn!

Z

Zelfliefde

Hoe meer jij van jezelf gaat houden, hoe sterker jij wordt in jouw identiteit.
Dit leer je door te weten wat negatieve gedachten met je doen.

E

Energie

Door de Total Balance methodiek te doorlopen, ga jij weer stralen en kan jij
met vernieuwde positieve energie een zegen voor anderen zijn.

Het Gouden Infinity logo

Het gouden hart staat symbool voor de liefde.

Geeft warmte, sprankelt, zorgt voor geborgenheid en innerlijke wijsheid.

Het gouden Infinity staat symbool voor oneindig.

Deze twee symbolen met elkaar verbonden houdt in dat de liefde van
God, voor jezelf en voor elkaar, je nooit loslaat wat er ook gebeurt.

Logo jouw leven doet ertoe