Over mij

Thera van Es

Ik ben Thera van Es,

Sportieve vrouw en moeder van drie prachtige volwassen kinderen. Liefhebber van sporten, wandelen in de natuur, een goed boek en samen zijn met  familie en vrienden.

Er zijn van die momenten dat je stilgezet wordt in je leven. In 2018 is mijn lieve, trotse man door zelfdoding om het leven gekomen. Een mokerslag in ons mooie gezin waar zoveel liefde was en tóch gebeurt het. Je wordt zo intens geraakt, je bent gebroken en het verandert je diep van binnen.

Dit moment heb ik aangegrepen om na te denken wat écht belangrijk is in het leven. Ik heb gemerkt dat als je stilgezet wordt, je dingen gaat ontdekken over jezelf die je nooit hebt geweten. Mijn hart gaf ook aan na dit gebeuren; hier moet ik iets mee! Ik geloof in een  God die onvoorwaardelijk van mij houdt  en dat ik Zijn geliefde dochter ben.

Vanuit Gods liefde en de liefde voor mijn man heb ik na 10 maanden mijn verhaal verteld in het programma “ik mis je” van de EO. Met Gods wijsheid en mijn levenservaring wil ik je laten ontdekken hoe je door je eigen bewustwordingsproces sterker wordt in jou identiteit.

De opleiding Bijbels Coachen van TotalBalance ontwikkeld door Carianne Ros heeft me zoveel gebracht. Een prachtig uitgebalanceerd programma  om het beste uit jezelf te halen, je koers te bepalen en tot je bestemming te komen. Door deze Methodiek en nu als gecertificeerd TotalBalance coach ben ik gestart met mijn eigen coaching praktijk ‘Jouw leven doet er toe!’

Je kan veranderen als jij het wil en dat begint door te praten, te delen wat jou bezig houdt. Jezelf leren begrijpen en daardoor jezelf beter leert kennen. Weten wat gedachten met je doen. Je eigen proces aan te gaan waardoor er ruimte komt en heling. Als jij wil investeren in jezelf en het beste uit jezelf wil halen, heb je daar je hele leven profijt van. Stap uit je denken, voel maar en ga doen wat  je gelukkig maakt.

De keuze is aan jou!

Ook ik kies ervoor om op te staan, in de toekomst te blijven leren, te groeien en te ontwikkelen, jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden naar een lichter en leefbaar leven. Mijn missie is om jou te helpen als je vastloopt in jezelf en niet weet hoe je hieruit kan komen. In jouw proces mee te lopen, inzichten te geven en jou te laten voelen dat je er gewoon mag zijn.

Door niet op te geven maar vol te houden omdat je het waard bent om dit leven te leven zoals jij het wilt.  Sterker te laten worden en daardoor jou échte versie durft neer te zetten. Jij moet het doen maar niet alleen!

Hoe belangrijk het is om aan het eind van jouw leven te zeggen:

“het was niet makkelijk maar ik heb het leven geleefd vanuit mijn hart”

Dat gun ik jou!

Liefs Thera